Weekend!

Ons weekend loopt dus van vrijdag tot en met zaterdag. De eerste werkdag is op zondag!!! Ze willen ook dat we op zaterdag les geven. Tot 3 weken terug hadden ze namelijk alleen op vrijdag vrij en moesten ze op zaterdag ook gewoon werken, maar omdat wij nederlanders zijn kunnen we dat oude patroon wel even volgen 😛 Gelukkig plannen ze op zaterdag allemaal leuke uitjes, dus… hebben we lekker 2 dagen weekend.

Gister naar Darwisch dansen geweest, heel veel mensen, raar dansen en zingen, erg grappig om te zien. Daarna bij Karlo wezen eten, erg lekker en veel! Dat is de man uit Juba, maar hij geeft ook les op een andere uni hier in kartum. Daar ben ik uitgenodigd om een seminair te geven 😀

Vandaag gaan we naar Sambaluka (ofzo) (knik in de nijl) schijnt mooi te zijn dus we gaan daar lekker zwemmen en uitrusten.

4 Responses to “Weekend!”

  1. Patrick says:

    Nice 🙂 I like!

  2. ria pouw says:

    Hoi Michiel,
    Het is allemaal wel enerverend denk ik zo. Maar een tripje naar de NIjl is ook niet voor iedereen wegelegd. Wat is dat voor foto , de tweede, met die man in het midden op de lege vlakte? toch geen volksgericht?? 🙂
    Mooie foto in het donker met die halve maan op de moskee. apart sfeertje.
    Hier ook alles o.k.
    groetjes miep

  3. Fred says:

    Lekker gezwommen? 🙂

    Gr!

  4. Lisette says:

    Hee chiel!

    Voel je je al een beetje thuis in t warme Sudan? Hoe warm is t er eigenlijk? Wanneer zien we een foto van jou met jurk…?:)

    T eten ziet er lekker uit!

    xxx