Welkom in Sudan!

Denk je alles gehad te hebben, in ieder geval veel! Gaat op het laatste moment Aglia niet door! Het orginele plan was een cursus van 2 weken, maar door een miscommunicatie begint deze cursus komende zondag in plaats van afgelopen zondag.. en door mijn vervroegde vertrek kan ik dus maar 1 week colleges geven.

Ze willen graag dat ik een week extra blijf, maar ik heb mij teveel op mijn vervroegde vertrek ingesteld, dus dat gaat niet lukken. Met als gevolg dat ze 1 week niet de moeite vinden. Dus het feest gaat niet door… Jammer. Voor hun 😉

Maarja, nu dus 2 weken niet zo heel veel te doen. Misschien nog even snel iets op een andere Uni regelen of hier bij Neleen. Tot die tijd uitrusten van de woestijntrip en hopen dat mijn nek wat minder stijf wordt..

In Nederland sneeuwt het en hier is het 40 graden. In Zweden is het ook flink koud en webcammen met NL en Zweden is gaaf! 😀 Over 2 weken iedereen gelukkig weer in het echt!

3 Responses to “Welkom in Sudan!”

  1. Lisette says:

    Ja, tis echt een wereld van verschil; jij rijdt door de woestijn, ik door eindeloze sneeuwvlaktes…
    Lang leve internet!

    Tot over een maand!

    xxx

  2. Marianne says:

    Hi Michiel!

    Je hebt weer heel wat meegemaakt de laatste tijd Ên de laatste dagen. Inmiddels ben je weer druk aan de slag, hebben wij begrepen. Fijn voor je! Dan gaat de tijd ook lekker snel voorbij.
    Succes met de lessen en geniet van alle indrukken.

    Roelof, Marianne & Marlieke

    ps. nekkie weer in orde?

  3. carla en chris says:

    Hoi Michiel,
    Had enige tijd je site niet bezocht, tot vandaag…
    Ben blij te lezen dat jij je niet verveeld ondanks dat de lessen niet door gaan.
    Zo lang je alles oppakt wat aan je voorbij komt zul je genoeg ervaring op kunnen doen. Je bevindt je in een geheel andere wereld, dat is al een ervaring of cultuurshock 🙂
    Blijf voorzichtig in je handelen en geniet van alles wat je mee maakt.
    Groetjes vanuit Uitgeest
    Chris en Carla