Eerste colleges

Vanmorgen om 9.00 begonnen met de eerste colleges LabView. De studenten waren geen studenten, maar Teaching Assistents. Gelukkig spreken ze redelijk engels en ze hadden de smaak snel te pakken. Om 12.00 even flink falafel gegeten met hele hete saus. En cola uit oude flesjes, heerlijk! Daarna de Master studenten. Iets minder engels en iets minder snel, maar het ging goed! Helaas wilden we om 13.00 beginnen, waren ze er pas om 13.15 en toen we echt gingen beginnen liepen ze weg voor het gebed. Dus om 13.30 pas echt begonnen 🙂

Ook een Sudanese sim kaart gekocht. Niet bij een winkel of zo, maar gewoon op straat! Hebben wel wat formulieren die we moeten invullen, maar zonder papierwerk werkt het al 😉 (Mijn NL sim zit vanaf nu dus niet altijd in mijn telefoon… )

Daarnaast heb ik zojuist het draadloze netwerk van de internet winkel beneden, uhm.. beschikbaar gemaakt 😛 Ben benieuwd voor hoe lang we hier internet hebben.

Vanaf nu 6 dagen per week 6 uur per dag les geven aan TA’s en MA’s. Later misschien toch naar Blue Nile University, daarna zeker naar Port Sudan (Red Sea University) en dan nog 3 weken hier in het lab werken om experimenten aan computers met LabView te knopen.

Bedankt voor de leuke reacties en mailtjes!

Ps.  De locatie van de universiteit ook toegevoegd op mijn geoblog

Comments are closed.